Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Solaříková, kterou známe ze seriálu Ulice, má srdce na pravém místě. Nedávno jí bylo teprve dvacet let a už myslí na charitu. Anebo na něco jiného? Dala dohromady kalendář pro psí útulky, kde se fotili seriáloví herci její domovské televize. Proč si ale sama pro sebe zabrala zrovna fešáka Ondřeje Brzobohatého (41)?

"Z legrace říkám, že jsem neměla co dělat, tak jsem udělala tuhle akci. Ale já si už dlouho pohrávala s myšlenkou vytvořit něco takového. Často s lidmi ze seriálů chodíme na různé charitativní akce, ale vždy jen na hodinu nebo dvě a jenom se tam ukážeme." řekla Super.cz Patricie.

"Myslím, že kalendář je takovou hezkou formou, kdy je něco vidět. Máme tři útulky - Azyl opuštěných zvířat v Libni, útulek v Modřanech a Dogpoint. Ti nám poskytli i pejsky na focení. Ale mám v plánu zapojit i další, aby to nebylo příliš pragocentrické," míní.

Sama Patricie má doma jednoho psa - křížence dobrmana a kolie, dvě nalezené kočky, želvy, morčata a spoustu další zvířeny. "Měla jsem to tak od dětství. Jsem zvířecí typ, když vidím v Televizních novinách, jak s nimi někdo špatně zachází, rve mi to srdce," vyznala se. Proč si ale zrovna na svoji fotku vybrala právě krasavce Ondřeje, při dlouhé řeči vynechala.

Reklama

Další články

Načítám