Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a jedna z největších rebelek českého šoubyznysu Agáta Prachařová (38) se dnes podruhé provdala za Jakuba Prachaře (40). A nebyla by to Agáta, kdyby na sebe před obřadem neupozornila. Na příjezd nevěsty a odjezd novomanželů z kostela se podívejte v našem videu.

Ač je to protřelá mediální hvězda, novináře a fotografy tentokrát zcela ignorovala, a navíc je častovala neslušnými gesty.

Z okna svého domu viditelně nabroušená Agáta ukazovala sprosté gesto v podobě vztyčeného prstu a prostřednictvím svého „svatebního mluvčího“ Jaroslava Urbana všem vzkazovala, že rozhodně nebude dávat žádné rozhovory.

A jak řekla, tak udělala. Ještě než odjela do kostela, nervózně pokuřovala před domem a žádosti o rozhovor později mlčky ignorovala. Společně se svým otcem se po příjezdu do Únětic, kde se obřad konal, prodrala s nasupeným výrazem ve tváři špalírem fotografů až do kostela.

Novomanželé po odchodu z kostela sice krátce zapózovali fotografům, ale z nepříjemných výrazů ve tváři bylo patrné, jak moc je celá ta velká sláva otravuje. Nadšením tak hýřila snad jen dobře naladěná Veronika Žilková (62), jež své dceři a zeťákovi provolávala slávu.

Reklama

Další články

Načítám