Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Krajka je typicky ženskou zbraní, a proto má od pradávna v dámských prádelnících své výsadní místo. Krajkové prádlo tradičně seženete v bílé a černé barvě, ale letos jsou v kurzu barvičky! Odoláte šťavnatým jarním odstínům, nebo dáte přednost klasice?

Vybrané krajkové podprsenky za 399 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevěříte? Nic není nemožné! Astratex.cz si pro vás připravil unikátní akci, ve které pořídíte luxusní krajkové podprsenky za jednotnou cenu 399 Kč! Podívejte se s námi na vybrané kousky, které v akci seženete. Pozor, akce trvá jen do konce týdne!

Svěží barvy a krásný dekolt: ta pravá jarní kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní krajková podprsenka Snejanna vám zajistí dokonalý dekolt a na první pohled si vás získá dokonalým zpracováním. Pořídíte ji nejen v klasické bílé či černé barvě, ale je k dostání v okouzlujících jarních odstínech žluté, růžové a modré. Která barvička si získá vás?

Jemná elegance v hravých odstínech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se barev a pořiďte si do sbírky klasických push-upek originální kousek ve šťavnatém odstínu. Korálová barva krásně kontrastuje s opálenou pokožkou a sluší každé ženě. Dáváte přednost klasice? Pak vás potěší, že je k dostání i v bílé a černé barvě. Díky push-up efektu se budete moci pochlubit výstavním dekoltem. Buďte neodolatelná!

Přední zapínání a krajka: praktický a krásný kousek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajková push-up podprsenka s předním zapínáním si ve vašem prádelníku jistě najde své místo. Díky atraktivnímu zpracování a push-up efektu je jako dělaná ke zvláštním příležitostem a přední zapínání se hodí i do hlubokých dekoltů. Praktičnost a krása jdou dohromady. Co myslíte?

Plný dekolt do hlubokých výstřihů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Marion uchvátí každou ženu, která miluje luxus. Originální design, špičkové zpracování a krajka si vás získají na první pohled. Třešinkou na dortu jsou košíčky vypodložené měkkou pěnou, které díky push-up efektu dodají vašim vnadám na objemu. Svým střihem se hodí do hlubokých dekoltů. Dopřejte si luxus a buďte okouzlující!

Další články

Načítám