Hlavní obsah
Článek

Podnikáte jako živnostník nebo sháníte užitkové auto? Šetřete svůj čas, nervy i peníze a vybírejte u profesionálů v AAA AUTO – 20 let zkušeností a 100 000 prodaných užitkových aut hovoří za vše. Náročným výkupním procesem projdou jen ty nejlepší vozy – dvouletá garance na mechanický stav je samozřejmostí. Neztrácejte čas hledáním, nakupujte bez rizika a za bezkonkurenčně nejlepší ceny v AAA AUTO!

Praktický Peugeot Partner 1.6HDi, 5místný pickup, červená barva, rok 2010, po 1. majiteli, servisní knížka, najeto pouze 78 905 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ideální kombinace rodinného vozu a pracovního pomocníka. Vůz s jasnou historií – koupen nový v ČR, po pečlivém majiteli, s pravidelným servisem a nízkými provozními náklady díky velmi úspornému motoru. Příjemný a praktický interiér, velký zavazadlový prostor. Klimatizace, ABS, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, autorádio, tažné zařízení. Přijeďte do AAA AUTO a vyberte si dle svých představ z nejširší nabídky až 600 užitkových vozů za nejlepší ceny v ČR!

Velký a luxusní Volkswagen Multivan 2,0 TDI/140k, černá metalíza, rok 2011, po 1. majiteli, servisní knížka, možnost odpočtu DPH

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný a bohatě vybavený vůz pro sedm osob, považován za nejlepší volbu ve své třídě! Po pečlivém majiteli (nekuřákovi), pravidelný servis, bez nutných investic. Automatická klimatizace, navigace, moderní automatická 7stupňová převodovka DSG, airbagy, ABS, originální al. kola, ESP, tempomat, vyhřívané sedačky, parkovací asistent, tažné zařízení, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, autorádio. Využijte výhodné financování AAA AUTO a získejte až 40 000 korun v hotovosti k zakoupenému vozu!

Žádaný Citroen Berlingo 1,6HDi, modrá metalíza, rok 2007, najeto pouze 91 496 km, s možností odpočtu DPH, servisní knížka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený vůz do městského provozu, vzorně udržovaný, po pečlivém majiteli. Auto s pravidelným servisem (vždy pouze v autorizovaném servisu) a nízkými provozními náklady. Zachovalý interiér a slušná úroveň výbavy. Klimatizace, zamykání řadicí páky, airbagy, ABS, el. okna, centrál, mlhovky, střešní nosiče, autorádio. Navíc AAA AUTO poskytuje doživotní garanci na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji a 24 měsíců garanci na mechanický stav vozu.

Všestranný prostorný vůz pro rodinu i podnikání, to je Renault Trafic 2.0 dCi ve stříbrné metalíze, rok 2007, se servisní knížkou, najeto jen 94 660 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žádný pochybný dovoz, vůz byl koupen jako nový v ČR! Prostorný rodinný vůz s výkonným motorem, po pečlivém prvním majiteli, s doloženou servisní historií a nízkými provozními náklady. Velmi bohatá výbava. Klimatizace, airbagy, ABS, parkovací asistent, centrál, počítač, mlhová světla, el. zrcátka, el. okna, autorádio. Mimochodem, věděli jste, že AAA AUTO nabízí možnost výměny auta do 7 dnů bez uvedení důvodu?

Ideální pracovní vůz? Co třeba Mercedes Sprinter 208 D-2.3, bílá barva, rok 2009, s možností odpočtu DPH a vysokou nosností 1200 kg?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vzorně zachovalý vůz byl koupen jako nový v ČR, po prvním majiteli. Vyniká výkonným naftovým motorem a zachovalým stavem, potěší výbavou. Airbagy, ABS, ASR, centrál, el. okna. Kromě toho AAA AUTO poskytuje doživotní garanci na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji a 24 měsíců garanci na mechanický stav vozu.

Další články

Načítám