Hlavní obsah
Článek

Diana Kobzanová (42) je po třech a půl letech opět svobodná a svůj singl stav si snaží užívat a využívat ho. Jelikož se nemusí zpovídat žádnému partnerovi, tak ji nic nebránilo tomu nafotit s fotografem Jaroslavem Urbanem snímky pro český butik se značkou luxusního spodního prádla. Přitom se blonďatá divoška pořádně odvázala.

Modelka ukázala, že ani v jednatřiceti nepatří do starého železa, ať už fotila v posteli nahoře bez, v rafinovaném krajkovém prádle určeném pro intimní příležitosti, nebo i v pohodlném tílku a kalhotkách připomínajících pánské slipy, které ji svou jednoduchostí bylo asi nejbližší.

Samotné focení probíhalo v jistém pražském hotelu na Malé Straně. Zde Kobzanová dorazila společně se svou čtyřnohou skoro dcerou Miou, nevěděla ale, že psi mají do tohoto luxusního ubytovacího zařízení vstup zakázán.

„Jeden zaměstnanec hotelu dostal za úkol procházet se s Miunou kolem hotelu. Docela kovbojka, dlouho jsem se tak nenasmála," chichotá se drzá Diana, která ocenila, že její vizážistka Míša Ohemová a fotograf Jára Urban pracují velmi rychle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám