Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Amanda Bynes je poslední dobou jako utržená ze řetězu. Zatímco nedávno překvapila své fanoušky možná až příliš intimními fotografiemi zaslanými na sociální síť, tentokrát se dokonce dostala do potyčky s policií. Po požití drog, nejspíš většího množství marihuany, totiž v noci na pátek vyhodila ven z okna svého newyorského apartmánu ve 36. patře téměř půlmetrovou vodní dýmku.

Na sedmadvacetiletou Bynes, která rovněž vykuřovala v lobby domu, kde bydlí, zavolal recepční policisty. Ti později herečku maskovanou blond parukou zadrželi, jelikož po jejich příjezdu vyhodila ze svého pokoje zmiňovanou vodní dýmku. Nejspíš tak chtěla zneškodnit důkazy. Muži zákona ji později převezli na psychiatrii, odkud putovala rovnou do vazby, kde čeká na páteční soud.

Herečka známá z vlastního pořadu The Amanda show nebo filmů Velký tlustý lhář, Co ta holka chce nebo Hairspray je obviněna z držení marihuany, obecného ohrožení a nedovolené manipulace s důkazy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám