Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) za poslední rok výrazně zhubla. Rozešla se s přítelem Vráťou, začala zkoušet muzikál Mary Poppins a kila šla dolů sama. Zhubla dvě konfekční velikosti. I proto, že jí štíhlost sluší, nebojí se odvážnějších modelů.

Na párty do Mini baru vyrazila v úplně průhledném topu a předvedla svoji podprsenku. Model jí vybral stylista Filip Vaněk. „Už jsme to vymysleli tak, že jdu nakupovat sama a pak mu posílám fotky, jestli je to v pohodě," prozradila Monika, která si v poslední době potrpí na sexy modely.

„Cítím se dobře, zhubla jsem a nestydím se. Když je člověk silnější, tak to maskuje. Není za tím nic jiného. Kdybych měla partnera, tak takhle vyjdu taky," řekla Super.cz Monika.

V létě prý vždycky přibírá, protože o prázdninách relaxuje a pořádně jí. Pak má v září problém se vejít do divadelních kostýmů a začíná proto hubnout. „Jsem žena mnoha tváří. Když chci, tak můžu být Dachau. Když ne, tak otesánek," dodala s úsměvem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám