Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) ví, že novináře do svého mozku pustit nemůže, a tak jim alespoň ukazuje to, co je na ní největší. A protože to zatím není její pozadí, ale plastickou operací zvětšené poprsí, je radost se na to dívat. Tentokrát tahle provokativní modelka ukázala krajkové body se vzorem květiny, za níž se schovávaly její mocné silikony. Podívejte se do fotogalerie!

"Fotky vznikly při focení booku pro Janu Kvardovou, výherkyni prvního ročníku Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Zbyla trocha času, tak výborný fotograf Patrik Pšeja udělal i nějaké mé snímky. Myslím, že se mu moc povedly. Zase mám něco hezkého do portfolia," raduje se „Messerschmidt“.

Dominika je se sebou velmi spokojená. „Čím jsem starší, tím se cítím lépe. I lidé říkají, že vypadám lépe a rostu čím dál víc do krásy. Takže věřím, že v pětatřiceti letech budu ještě kus,“ směje se Mesarošová, která ale pro úspěch musí něco dělat.

„Makám na sobě jako divá. Třikrát týdně chodím cvičit s trenérem Patrikem a teď obzvlášť, protože mám měsíc před odletem na druhý ročník mého projektu, kde učím dívky pravidlům modelingu. Musím dobře vypadat a jít holkám na kurzu příkladem,“ dodává Dominika, které se na objednávkovém mailu, jenž má uvedený na svých oficiálních stránkách, mohou hlásit slečny do třetího ročníku, který se uskuteční v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám