Hlavní obsah
Článek

Ochránce Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49), který si dal za cíl dostat od pěnice jejího přítele Josefa Rychtáře, se o víkendu pořádně odvázal. Podle svědků se v baru v centru Prahy exmilenec Ivety přiopil a zničehonic, přes svou nadváhu, začal dělat na parketu hvězdy, kotrmelce a přemety. Podívejte se na amatérské video, které zachytilo část Macurova vystoupení a také na fotografie, které odhalily jeho nadváhu a roztrhaný rozkrok!

To je ale odvaha! Macura dorazil na večírek v doprovodu své nové důvěrnice, kterou zdědil po Domenicu Martuccim, a asi se před ní chtěl ukázat. „Parket byl prázdný a on zničehonic začal dělat hvězdy, přemety a podobné věci. Hrozně nás pobavil,“ svěřil se Super.cz účastník párty Tomáš Gottlieb, čirou náhodou první manažer Bartošové, který tvrdí, že od něj chtěl Macura koupit skandální fotky Ivety, které nedávno stáhl z prodeje. „Byl opilý,“ všiml si Gottlieb.

„Pořád tam rozhazoval rukama, jako by něco přeměřoval, chystal se a pak udělal dvě hvězdice. Byla to sranda. Opravdu se divím, že lítá po světě jen tak, to on ale kolem Ivety lítá kdekdo,“ všiml si další návštěvník, který nám poslal video a fotky.

„Dělal jsem to pro sebe, pro legraci. Vždy je to takový test, jestli na takové věci ještě mám fyzicky. Jinak když je někde hudba, rád se bavím,“ krčí rameny Macura. Dalo by se čekat, že tento pobožný muž bude pěkný suchar, ale evidentně zdání pěkně klame!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám