Hlavní obsah
Článek

Měl to být spontánní projev lásky manželce, ale ta by se o něj asi raději nechala ochudit. Herec Alec Baldwin (55) totiž vzal svou ženu Hilariu Thomas na filmový festival v Cannes, a když se kolem nich srotil dostatek fotografů, chtěl Baldwin svou půvabnou choť, jež je navíc právě v požehnaném stavu, veřejně potěšit pozvednutím do náruče a polibkem. Během toho se ale Hilarii zvedla sukně tak nešikovně, až se mnohým nabídl pohled, který byl dosud určen jen pro Baldwinovy oči.

Tato nepříjemnost se přihodila v úterý během slavnostního promítání dokumentu Jamese Tobacka, v němž se kromě Baldwina objeví ještě slavní režiséři Roman Polanski nebo Martin Scorsese.

Baldwin začal s Hilariou randit v létě 2011, kdy pracovala jako učitelka jógy na Manhattanu a už v září se stěhovali do Greenwich Village. V dubnu následujícího roku se zasnoubili a o dva měsíce později se vzali v newyorské katedrále Sv. Patrika. V současnosti čekají svého prvního společného potomka. Z předešlého manželství s Kim Basinger má Alec ještě osmnáctiletou dceru Ireland.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám