Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Známý hollywoodský herec Brad Pitt (60) se odhodlal prozradit jedno ze svých tajemství, když v rozhovoru pro magazín Esquire přiznal, že jeho manželství s Jennifer Aniston (55) nebylo šťastné, a dokonce se kvůli němu uchýlil k užívání návykových látek.

„Dlouhou dobu jsem si myslel, že jsem způsobil hodně škody - kvůli drogám. Byl jsem trochu jako tulák. Kluk, který cítil, že vyrostl v nějakém vakuu a chtěl vidět věci, chtěl být inspirován. Místo toho jsem šel druhou cestou a promarnil jsem mnoho let. Ale potom jsem se spálil a uvědomil si, že mrhám svou šancí. Byla to vědomá změna. Bylo to asi před deseti lety a bylo to něco jako zjevení,“ uvedl Brad.

Pitt také podotkl, že než začal pracovat s Angelinou (48), nežil zajímavým životem. To, co jej učinilo opravdu šťastným, bylo jeho druhé manželství a zplození a adoptování potomků.

„Vždycky jsem si říkal, že jestli budu chtít mít rodinu, chci ji mít velkou. Přál jsem si, aby byl v domě chaos. Stále u nás někoho slyšíte, ať už se smát, nebo plakat. Miluji to. A nenávidím, když jsou pryč. Můj život nebyl nikdy šťastnější,“ dodal Brad.

Reklama

Další články

Načítám