Hlavní obsah
Článek

Stříbrná SuperStar z druhého ročníku československé verze Gabriela Gunčíková (30) je krásná, až oči přecházejí, nemá to ale kdo ocenit, případně polaskat! Chlapa totiž neměla snad sto let. „U každého hned poznám, že by nám to do budoucna neklapalo. A kamaráda na výpomoc nechci, jsem náročnější a jde mi o víc,“ prozradila zpěvačka Super.cz. Podívejte se na video, v němž překvapivě přiznává těžký mindrák z vlastního těla a také vážný tělesný hendikep!

„Měla jsem kratičký románek nebo jsem šla na nějaké rande. Mám ale schopnost během pár dní strávených s tím člověkem poznat, proč do toho nejít až tak navážno. Už tam vidím věci, které by nám neklapaly. Ukončím to, protože bych se zbytečně trápila. V té džungli šoubyznysu člověk potřebuje spíš podporu, která u chlapů plně není,“ prozrazuje.

„Uspokojování fyzických potřeb mi nestačí. Potřebuju partnera, oporu. Ta je pro mě důležitější než ta fyziologická,“ myslí Gábina, která právě dotočila desku Celkem jiná.

„Konečně jde o tvrdě rockově laděnou desku. Není to hloupá interpretace. Složila jsem si některé songy a i v jiných textech jsou vložené mé myšlenky. Jde o moji výpověď,“ dodala nádherná Gunčíková.

Reklama

Další články

Načítám