Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Dívenka, kterou vidíte na obrázku, se ke své profesi dostala díky otci, jenž pracoval jako manažer v kosmetické firmě a rovněž díky mamince, která se živila jako kadeřnice. V současné době je jednou z nejslavnějších modelek světa a společně se svým osobním strážcem vychovává své čtyři potomky.

Usměvavou světlovláskou z fotografie není nikdo jiný než německá topmodelka, herečka a moderátorka Heidi Klum (50).

Její kariéra odstartovala tím, že ji kamarádka Karin přiměla k tomu, aby se přihlásila do soutěže Modelka roku 1992, kterou nakonec vyhrála a byl jí nabídnut kontrakt ve výši 300 tisíc dolarů. Klum se dostala na obálky všech módních časopisů, jako je ELLE, Vogue nebo Marie Claire, objevila se rovněž na titulní stránce časopisu Sports Illustrated a spolupracovala s Victoria's Secret.

Několikrát se objevila i před televizní kamerou, stala se jedním ze členů poroty reality show Project Runway a navrhla i vlastní kolekci oblečení.

V roce 1997 se provdala za Rica Pipina, se kterým se o pět let později rozvedla. Po rozvodu žila nějaký čas s frontmanem kapely Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedisem, později s Flaviem Briatore, se kterým se během těhotenství rozešla.

Před narozením dcery Helene se na počátku roku 2004 seznámila se zpěvákem Sealem, za kterého se v roce 2005 provdala na pláži v Mexiku a kterému porodila dva syny - Henryho a Johana a dceru Lou. V lednu roku 2012 pár oficiálně oznámil rozchod a 6. dubna 2012 Heidi podala žádost o rozvod. Jejím současným přítelem je její bývalý bodyguard Martin Kristen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám