Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Leoše Mareše (47) a moderátorka Monika Marešová (49) dostala v posledním měsíci hned dvě facky od života. Rozešli se s přítelem Jardou a skončila i v televizi Barrandov, jež zrušila pořad Prominenti, který Monika moderovala.

Marešová přesto vypadá naprosto skvěle a spokojeně. Rozhodně nevypadá jako zlomená žena. "Jsem spokojená a šťastná, život jde dál. Jestli je to vidět, tak je to fajn. A doufám, že to není jen kvůli tomu botoxu, na kterém jsem byla," řekla Super.cz se svým pověstným humorem Monika.

Na nový vztah je připravená. "Partnerství sice nevyšlo, ale jsme s Jardou pořád kamarádi, chodíme spolu sportovat, na brusle. Není mezi námi žádný problém, možná i proto jsem tak v pohodě. Nové lásce nechávám dveře otevřené. Určitě jsem na nový vztah připravená, ale nikdo konkrétní teď v hledáčku není," dodala Monika, která se nyní těší na prázdniny se svými dětmi Jakubem a Matějem.

"Pojedu s dětmi na chalupu a poletíme se známými do Turecka. Kluky pak čekají ještě nějaké tábory," uzavřela Monika.

Reklama

Další články

Načítám