Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Libuška Vojtková mění image. Vždycky měla vlasy jak uhel a nyní má na hlavě světle hnědý odstín. "Změna je ale život. Vždycky jsem byla úplně černá. Je to pro mě absolutní nezvyk. Poprvé jsem měla na sobě odbarvovací přípravy, kdy mi hořelo všechno včetně očí, měla jsem tam kysličníku jak na čtyři hlavy," prozradila Libuška.

Vlasy prý dostaly pořádně zabrat. "Byl to docela masakr na vlasy. Ještě chci tak odstín zesvětlit a samozřejmě dostanou výživnou kůru," upřesňuje.

"Cítím se v tom dobře. Sama jsem překvapená. Užívám si to. Baví mě to. U chlapů i u ženských odezvy dobrý. Mám u toho ještě chvíli určitě zůstat. I příteli se to líbí," dodala Libuška, která s partnerem Ivanem bude trávit první Vánoce ve společném domě.

"Před nedávnem jsme se přestěhovali, zařizujeme hnízdo. Máme nový domeček na Praze 6. Jsme moc spokojení," uzavřela tanečnice.

Reklama

Další články

Načítám