Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Dáda Patrasová výrazně zhubla a konečně předvedla svoji postavičku v sexy šatičkách. Na galakoncert k 70. narozeninám svého manžela Felixe Slováčka nejdříve nastoupila ve velké večerní od návrhářky Aleny Wilson, na afterpárty už předvedla své štíhlé nožky.

Oblékla si velmi sexy koktejlky od stejné návrhářky, které zdobily její nohy průsvitnou láskou. Dáda tak předvedla stehýnka, na jejichž vzhledu pracovala poslední tři měsíce. Držela přísnou dietu, jedla jen proteinová jídla a zhubla neuvěřitelných deset kilogramů.

"Je to tak, mám dole deset kilo a ještě nekončím. Držím speciální dietu, jím jen proteiny, speciální omelety, koktejly, polévky a vybranou zeleninu a naopak se nedotknu žádných sacharidů. V těle dochází k takzvané ketóze a kila jdou v uvozovkách dolů sama," řekla Super.cz Dáda.

A jak se v šatech cítila? "Nádherně. Večerní šaty mi byly šité přímo na tělo a do koktejlek jsem se zamilovala na první pohled," dodala královna dětských srdcí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám