Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) prý prožívá svůj sen. Hraje ve filmech, moderuje Televizní noviny, zpívá v kapele, která nese její jméno. Její diář je popsaný tak silně, že se v něm prakticky neobjevuje bílé místo. Jak tedy televizní kometa nabírá potřebnou energii?

„Jakmile mám volno, tak první den obvykle spím. Jsem schopná spát patnáct až šestnáct hodin. Když se vyspím, tak mám baterky dobité. Jsem poměrně mladá, takže organismus to zvládá. Pokud člověk dělá to, co ho baví, tak ho práce, dá se říct, dobíjí," říká Emma.

Přestože je moderátorka velký spáč, není rozhodně lenoch. Dovolenou by například nezvládla nikdy strávit válením se na lehátku u bazénu, ale musí být aktivní. „Ubíjí mě nečinnost, která na některých dovolených vládne. Přihodilo se mi, že čtvrtý den jsem sebou začala na plážovém lehátku házet, protože jsem se začala nudit. Takových dovolených jsem v životě naštěstí příliš mnoho nezažila," říká.

Související témata:
Relax

Reklama

Další články

Načítám