Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký r’n’b zpěvák Robin Thicke o sobě nedal více než rok vědět. Nyní je šestatřicetiletý krasavec s pomněnkovýma očima konečně zpět a na svět útočí se svou singlovou novinkou. Není pochyb o tom, že je na světě parádní chytlavý song, ale háček je v tom, že video bude možné vysílat v televizi jen po desáté hodině.

Ve videoklipu k dynamické skladbě “Blurred Lines“ vystupují skvěle stavěné modelky, které na sobě mají jen tělové kalhotky, ty ale takřka nejsou vidět. Odhalené krásky ve videoklipu jezdí na kole, hrají na hudební nástroje a dovádí s nejrůznějšími rekvizitami včetně živé ovečky. Aby toho nebylo málo, tak prostřednictvím nafukovacích balonků ve tvaru písmen je v klipu oznámeno, že Robin Thicke je přírodou velmi dobře obdařen.

Video, ve kterém hostují i další dvě americké hudební hvězdy - rapperové T.I. a Pharrell, zhlédlo již přes šest miliónů lidí. Není tedy divu, že song již boduje i v některých evropských hitparádách. Do první desítky se vyšplhal například ve Francii, v Holandsku to dotáhl již na místo nejvyšší. Nyní je na řadě i zbytek Evropy, do jejíž rádií song přichází právě teď.

Reklama

Další články

Načítám