Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Odhalení Super.cz, který jako první přinesl datum přísně utajované svatby Agáty Prachařové (38) (po první svatbě před úřady si zopakuje obřad v kostele před rodinou), mělo za následek také plné odhalení nenávisti mezi členy skupiny Nightwork, manželem Agáty Jakubem Prachařem (40) a Vojtou Dykem (38). I když manažer bandu původní informace o tom, že ti dva se nesnášejí, odmítal, nyní se zprávy potvrzují!

Agátu tak neskutečně namíchlo, že se náš redaktor dozvěděl podrobnosti o svatbě, že začala přísně vyšetřovat. „Kdo vám to řekl? Musím to vědět. S Kubou nám to rozhodně není jedno. Manažer? Nebo Vojta Dyk? Byl to on, že?“ vyzvídala. Ani argument, že zpěvák by na místě umřel, kdyby měl něco tak tajného prozradit bulváru, ji nepřesvědčil. „Já si právě myslím, že by toho byl schopný,“ namítla a naplno tak odhalila, jaké vztahy asi v kapele musí panovat, když si pánové navzájem nevěří.

Jméno práskače je pro Prachařovou tak důležité, že když nepomohly prosby, pláč a výhrůžky, přistoupila k „vydírání“. „Když mi dáte jméno, dostanete fotku,“ slíbila exkluzivní snímek z kostela v Suchdole, kde má k velké události dojít.

A proč vůbec podezírá Dyka, že by „zaprodal svou duši“? Možná si myslí, že jde o pomstu. V kapele se šušká, že to byla právě ona, kdo práskl bulváru odjezd Dyka s Vilhelmovou a malým Lojzou z porodnice.

Pokud pánové nedostanou rozum, vypadá to, že koncert 25. listopadu v O2 aréně bude pro Nightwork úplně poslední.

Agáta už jedno vyšetřování kdysi zahájila. To když Super.cz uveřejnil informaci, že Prachař za ní dolézal léta a i v dobách, kdy byla zadaná. Tehdy nesmyslně obviňovala z práskačství svou matku Veroniku Žilkovou, čím také naznačila, že asi v té době jejímu vztahu nemusela zrovna upřímně ze srdce přát...

Reklama

Další články

Načítám