Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Valérie Zawadská (65) nám nedávno práskla, že zhubla v rekordním čase neuvěřitelných třináct a půl kilo. Teď se nám navíc ukázala tak, jak ji neznáme. V salónu své kamarádky Šárky Nácovské si zahrála před objektivem foťáku na modelku a zapózovala nám hned v několika večerních róbách, které na herečce nemůžeme vídat zrovna pravidelně.

„Tenhle styl oblékání je pro mě nutné zlo. Přiznám se, že Šárčin salón je pro mě oázou klidu a vím, že si u ní vždy něco efektního vyberu. Ať už jdu na premiéru nebo moderuji ples. Máme podobný vkus a Šárka ví, co mi sluší,“ prozradila Super.cz Valérie.

Majitelka nezaměnitelného hlasu a nejpopulárnější dabérka současnosti věnuje nejvíce času vyučování na Mezinárodní konzervatoři Praha, kde vede herecké oddělení. A s napětím očekává premiéru školního muzikálu, který spatří za pár dní světlo světa. „Už 27. května vypustíme k divákům v našem školním Divadle v Korunní muzikál SuperStar Company aneb Cikáni letí ke hvězdám. Ale nebojte se, nebudu zpívat. Přijala jsem roli správcové malého penziónku, kde se vyřazení zpěváci sejdou, aby dali dohromady muzikál,“ uzavřela vyprávění Valérie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám