Hlavní obsah
Článek

Zdálo by se, že Monika Marešová (49) neprožívá zrovna ideální životní období. Zkrachoval jí další milostný vztah a v květnu končí i její práce moderátorky společenského magazínu. Přesto se ale statečně usmívá.

"Tak budu ještě párkrát uvádět. A mám i jiné kšefty, i když zatím ne moc. Mám za sebou dvě akce a dvě ještě nasmlouvané před sebou. Začínám, a tak mi to stačí. Deset moderování do měsíce bych stejně kvůli dětem nezvládla. A nová práce? Zatím to neřeším, budou prázdniny, chci si je užít s dětmi, a stejně se před létem moc práce nikdy nenabízí," míní Monika.

Stejně srovnaná je i s tím, že jí skončil další vztah. "Bude mi čtyřicet, jsem hotová ženská se dvěma dětmi, která toho od chlapa moc nepotřebuje. A to málokterému vyhovuje. Ale věřím, že ten pravý na mne ještě někde čeká," doufá.

A jak se vůbec seznamuje? "Do společnosti chodím, ale ne po barech. Spíš na obědy nebo večeře s kamarádkami. S mými bývalými nás pokaždé seznámili společní známí. Aspoň je tam jakási jistota a reference. Na druhou stranu se ale člověk jeví jinak jako kamarád než jako partner," hodnotí Marešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám