Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se doslova ztrácí před očima. Za rok a něco zhubla 22 kilo. A už jí konečně zhubla i stehna, s nimiž bojovala nejdéle. "Užívám si, že konečně můžu nosit mini a kraťounké šortky," svěřila Super.cz.

"Ale ještě pár komplexů mám. Nerada se ukazuju v plavkách. A kdyby mi nabídli chodit přehlídku spodního prádla, tak bych také odmítla," dodala maminka tříleté Elišky, která se účastnila finále charitativní akce pro dětské domovy Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.

I když je sama se sebou velmi spokojená, menší radost už budou mít v GoJa Music Hall, kam se Míša vrací se znovuobnoveným muzikálem Děti ráje. "Moje staré kostýmy už asi nepůjdou zmenšit, je to moc velký rozdíl v centimetrech. Takže se asi vyhodí a ušijí mi nové," vysvětlila Nosková.

Svému manželovi Míša slíbila, že si pořídí další dítě. Nyní ale trochu váhá, když už se jí podařilo tolik zhubnout, těhotenstvím by zase kila nabrala. "Ale slib je slib. Tak snad příští rok další miminko naplánujeme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám