Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sportovního moderátora Michala Hrdličku jsme potkali, když uváděl tiskovou konferenci, kde Lucie Bílá představovala nové reklamní spoty. Nahradil snad svoji partnerku Lucii Borhyovou (46) v podobných kšeftech? "Já jsem moderoval akce už dříve, je to součást mé práce, jen jste si mne asi nevšimli," míní Hrdlička.

Doma už si dokonce povídali, že by je bavilo něco uvádět společně. "Jsme zvědaví, jak by nám to šlo, a myslíme si, že bychom byli sehraní," domnívá se Michal společně se svojí partnerkou.

Nemohli jsme samozřejmě opomenout to, že se před pár dny objevily snímky, na nichž je Michal zachycen, jak nakupuje ve zlatnictví prsten. A zajímalo nás, zda je za tím opravdu žádost o ruku. "Objevil jsem se v klenotnictví a nerad bych k tomu něco víc dodával. Znáte nás, že co se soukromí týče, nejsme s Luckou úplně otevření," začal vysvětlovat.

Pak ale pokračoval a bylo to daleko zajímavější. "Na ženách mám šperky rád, ke krásné ženě patří. Lucce jsem dal k narozeninám řetízek. A pravda je, že prsten znamená symbolicky, že kruh je uzavřen a dva lidé spolu stráví zbytek života. S tím souhlasím. Je to symbol lásky a možná i svatby," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám