Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) už má konečně doma oba své malé syny. Dvouletého Maxe jí totiž několik týdnů po narození Bruna hlídala maminka. "Je to docela náročné, i když mi občas vypomáhá chůva," přiznala Super.cz.

"Hodně jsem se bála, aby Max na Bruna nežárlil. Spousta maminek mě varovala a vymýšlela úplně katastrofické scénáře. U nás to naštěstí tak není. Max Bruna hladí, uspává ho se mnou, podává mu dudlík, když mu vypadne. Ale musím ho fakt hlídat, protože samozřejmě neví, co si může dovolit k malému miminku. Tuhle po něm začal jezdit bagrem," vyprávěla.

O tom, že by si ke klukům přece jen pořídila ještě holčičku, už neuvažuje. "Samozřejmě mě to trochu mrzí, že nemám holčičku, kterou bych mohla oblékat do krásných šatiček. Ale kluci jsou zase mnohem mazlivější. A já už od dětství líp vycházela s klukama než s holkama, tak to vlastně dopadlo nejlépe, jak mohlo,“ domnívá se.

Simonu jsme potkali na charitativním odpoledni Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, kterou přišla podpořit. "Pro konkrétní charitu jsem vždy ráda něco udělala. A od doby, co mám kluky, se zaměřuji hlavě na akce pro děti,“ uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám