Hlavní obsah
Článek

Potomci zesnulého Michaela Jacksona (†50) se kamarádí s dětmi známého herce Willa Smithe. Jak je vidět, velice jim to prospívá. Nejvíce pozornosti na sebe strhla krásná Paris Jackson.

Třináctiletá rebelka Paris je ryze vůdčí typ. V partě, kde jsou převážně kluci, se umí dokonale prosadit a zaujímá postavení komika. Je vidět, že vyrůstá se dvěma bratry, od kterých nebojácnou povahu zřejmě přebrala.

Popový král vždy úzkostlivě tajil tváře svých tří dětí Prince Michaela, Paris a Prince Michaela II. Jeho potomci tak nevycházeli na ulici bez zakrytých obličejů. Teď je naštěstí vše jinak. Je hezké vidět, že jsou děti Michaela Jacksona konečně zapojeny do běžných dětských aktivit a nejsou pod neustálou kontrolou.

Na druhou stranu potomky herce Willa Smithe zná téměř každý. Dcera Willow si s Willem zahrála ve filmu Já, legenda a prosadila se také jako zpěvačka. Hitem Whip My Hair ohromila Ameriku. Syn Jaden si zase zahrál ve filmu Karate Kid.

Běžnou školní docházku Willow ani Jaden nedodržují. Obyčejné dětství se už vzdálilo do nedohledna. Tak si oba dětské klany užívají alespoň trochu volna, ve kterém se mohou oddávat hrám a neřešit dospělácké povinnosti.

Reklama

Další články

Načítám