Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na Agátu Prachařovou (38) k její nelibosti prasklo, že avízovaná druhá svatba v kostele nebude až prvního června, jak neustále dokola tvrdí, ale už v pátek 24. května. Kromě starostí s utajením obřadu má nyní na krku další malér. Vyšlo najevo, že má neodbytnou fanynku, která má vůči ní silné city a raději by ji viděla po svém boku než s Prachařem. A i když se zatím slečna chová chápavě, může být jen otázkou času, kdy se to změní!

Že je častým návštěvníkem snů českých puberťáků, na tom není nic zvláštního a překvapujícího. Ale že bude mít mezi fanoušky i dívku, která se do ní zamiluje, to snad nečekala ani sama Prachařová.

„Tahle kérka je stará dva měsíce… a seš tam napsaná ty. No, pěkně to bolelo, protože byla první a poslední, ani jsem si nestihla dát piko (pervitin - pozn. red.), abych tlumila bolest. A ty sis vzala Prachaře, tak posílám gratulaci,“ napsala Prachařové na její fanouškovskou stránku zaláskovaná dívka.

„Posílám pořádně sladkou pusu. Snad nad tímhle celým zauvažuješ, protože dle mých dohadů a názorů si myslím, že jsem se do tebe asi zamilovala. Opravdu lásko, věř tomu!“ pokračuje. Podle ní je Agáta nádherná a zatím kupodivu chápe, že když láska není oboustranná, nedá se s tím nic dělat.

Snadno ale může nastat chvíle, kdy své myšlení přehodnotí a bude se dožadovat pozornosti.

„Dávám ti sem lásko moje ještě jednu fotečku a že jestli se chceš sejít na Václavském náměstí, tak tam vystojím kostku, miláčku,“ napsala dál dívka. Teď aby si Agáta raději pořídila ochranku!

Reklama

Další články

Načítám