Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechat si ujít rodinnou dovolenou? To u Kim Kardashian (43) nehrozí ani v pokročilé fázi těhotenství. Celá její rozvětvená famílie proslulá díky reality show z jejich života Keeping Up With the Kardashians se nyní oddává řeckému slunci a Kim už je nádherně opálená. Překvapivé je, že slavná těhulka v podstatě od počátku svého požehnaného stavu nevolí lichotivé oděvy, její vypasované modely jí naopak často ještě několik kilo přidají. Ale v bikinách vypadá tato nastávající maminka fantasticky!

Pozornost nevzbuzují jen její krásně se zaoblující ženské křivky, ale především hebká pleť bez jediné chybičky. Škrábanec, modřinku, jizvu, vystouplou žilku či strii byste hledali marně. Jako kdyby bylo celé její tělo dokonale přepudrováno zlatavým bronzerem. Navzdory Kiminým plnějším tvarům se jí dokonce i v těhotenství vyhýbá celulitida a na jejím pozadí a stehnech po ní není ani památky.

Kardashian s partnerem Kanye Westem se dočkají svého prvního potomka v červenci. Už několik týdnů se ale spekuluje, zda u Kimina porodu bude televizní kamera stejně jako v případě její starší sestry Kourtney.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám