Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že by se z Agáty Prachařové (38) po boku něžného a citlivého chlapce Jakuba Prachaře (40) stávala skromná ženuška? Vypadá to tak. Na svou v pořadí druhou svatbu (první byla před úřady, další se chystá v kostele) si totiž vybrala svatební šaty za „směšných“ sto tisíc korun, ačkoliv mohla zdarma získat róbu za půl miliónu. Na obřadu, který podle informací z nejbližšího okolí manželů (Jakube, máš fajn kamarády!) proběhne v pátek (nikoliv tedy v již dříve avízovaném letním termínu, což byl jen zastírací manévr), jí to i tak bude mimořádně slušet. Podívejte se do fotogalerie, jakou bude česká Paris Hilton nevěstou!

„Původním záměrem Agáty bylo mít prosté venkovské šaty, třeba i s částmi kroje. To jsem ale odmítla a vnutila jí myšlenku elegantních šatů v italském stylu. Chtěla jsem tam původně dát diamanty a kameny Swarovski, což mi však Agáta zakázala. Šlo jí o co největší jednoduchost,“ vysvětlila Super.cz módní návrhářka Soňa Hlaváčková, podle níž šaty od ní stojí od padesáti tisíc výše, ale ty, jež jsou poseté drahými kameny, bez mrknutí oka přijdou na půl miliónu a výše.

„Nabídla mi to, ale já nesnáším veškeré kamínky a zdobení, tyhle proto stály jen sto tisíc. To můj kluk má oblek za pár šušní z levné konfekce,“ směje se Prachařová v narážce na síť prodejen známou velkými slevovými akcemi.

S návrhářkou prý Agáta hodně bojovala. „Soňa si přála, aby šaty měly ramínka, já nechtěla. Pak jsem ustoupila, že to zvládnu a teprve před dvěma dny jsem jí zavolala, že ne, že musím mít korzet,“ vysvětluje novomanželka, které se ještě do šatů nepodařilo zvětšit ňadra o jednu velikost.„Bude to ale překvapení. Vždyť vidíte, jak jsou prsa na té panně obrovská,“ dodala Prachařová.

Nakonec její vyprávění rozsekla sestra Kordulka, kterou s sebou na zkoušku přivedla. „Ts… Já mám šaty hezčí než ty,“ řekla Prachařové, jíž půjde za družičku.

Reklama

Další články

Načítám