Hlavní obsah
Článek

Než se usadila a začala pečovat o teplo rodinného krbu, přičichla dnes třicetiletá matka dvou dětí Sarah Willman k modelingu. Ještě mnohem dřív se ale zhlédla ve svém idolu - panence Barbie. Kromě výrazného líčení, odbarvování na peroxidovou blond a oblékání se do růžové svůj umělý vzhled začala podporovat i notnou dávkou opalování se v soláriu. Na snědé pokožce se ale stala závislou, a přestože se podle svých slov obává rakoviny kůže, s chozením do solárního studia nedokáže přestat.

Kvůli své pěstované vizáži si Sarah už na škole vysloužila přezdívku ‚Malibu Barbie‘ a aby dokonale vystihla podstatu lichotivého přízviska, začala se hojně slunit již od čtrnácti. Jako mladá maminka ale prý do solária chodila ještě častěji. Navštěvovala dokonce dva salóny, aby se mohla opalovat celých 40 minut denně, jelikož víc jak dvacet jí nechtěl personál povolit.

Všechny její dosavadní pokusy o opalovací abstinenci byly neúspěšné. Matka devítileté Bridget a šestiletého Malachiho se i nadále chodí opalovat pětkrát týdně po dvaceti minutách. Sarah je tak další neblaze proslulou matkou se závislostí na umělém opalování. Doslova světovou ‚popularitu‘ si vysloužila také na uhel opálená čtyřiačtyřicetiletá Patricia Krentcill, která čelila kritice poté, co svou pětiletou dceru spálila v soláriu. Na rozdíl od ní by ale prý Willman svou dceru do solária nikdy nepustila a plně si uvědomuje vysoké riziko rakoviny kůže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám