Hlavní obsah
Článek

Eliška Bučková (34) má ostudu jako trám. Nejprve ji na londýnské módní přehlídce ztrapnil její pod obraz sťatý milenec Jakub Malina, pak všemu nasadila korunu vlastní opičkou, kvůli které nemohla odvést práci a přišla o balík peněz. Není proto divu, že si nyní sype popel na hlavu.

„Naposledy bych se chtěla vyjádřit k zájezdu do Londýna. Bylo ode mě velmi neprofesionální pít na akci, kde jsem byla pozvána pracovně,“ kaje se dívka, která se svým chováním připravila o pár desítek tisíc.

Její chování překvapilo všechny. Rozhodně nepatří mezi pařmenky, a když se na akcích opíjel její ex Noid, sama byla naštvaná. „Nemám to ve zvyku, mrzí mě to, a už se to nestane,“ slibuje zostuzená Bučková, od níž je sympatické, jak se k trapasu postavila čelem.

Náplastí za zrušený kšeft je to, že dostala zakázku od fashion časopisu F Style, pro který bude psát články o módě. Navíc má nyní ještě jednu velkou reklamní kampaň s mobily a podle našich informací ji ani přes její extempore zadavatel nechce o práci připravit. Ta má ale štěstí!

Reklama

Další články

Načítám