Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme během naší cesty na přehlídku do Londýna vtrhli do stanu vystavěného na dvoře paláce Somerset House, tak nás čekalo jedno velké překvapení. Tedy přesně řečeno jednalo se hned o dvě velká překvapení. V první řadě před přehlídkovým molem mezi britskými hvězdičkami seděly Petra Němcová (44) a Tereza Maxová (52).

Že se na akci v britské metropoli zjevila Petra Němcová, to jsme dokázali pochopit, neboť víme, že se modelka kvůli studiu před lety přestěhovala se svou sestrou Olgou z New Yorku do Londýna.

Jak si ale vysvětlit přítomnost Terezy Maxové, která trvale žije v Monaku? „Jsem tady pracovně. Sama jsem překvapená, že na přehlídce v Londýně se objevuje spousta česky mluvících lidí. Je to příjemné, slyšet svůj rodný jazyk,“ svěřila ve video rozhovoru Tereza.

Obě české krásky byly rády, že se tentokrát nemusí stresovat na mole jako modelky, ale mohou si v klidu užít role hostů. „Člověk stráví podstatně kratší dobu v zákulisí. Takto si to můžeme užít. Je to zase něco jiného, příjemného,“ říká Tereza.

Maxová přijala pozvání na prezentaci kolekce podzim/zima 2013/2014 módní značky F&F. V Londýně měla ale i jiné aktivity. Chystala se navštívit svou kamarádku Evu Herzigovou (51), která před měsícem porodila svého třetího syna. "Zítra se jdu podívat na miminko Evy. Hned pak poletím domů za svými dětmi.“

Reklama

Další články

Načítám