Hlavní obsah
Článek

Herečka Nela Boudová (56) je díky nově připravovanému seriálu Novy Doktoři z Počátků v jednom kole, hraje v něm totiž jednu z hlavních postav. Super.cz prozradila, kdo má velký podíl na přísunu energie do jejího života. „Mojí učitelce jógy je 91 let a mám se od ní co učit. Paní profesorka Věra Ždichyncová je bývalá baletka, a navíc čerstvá držitelka Thálie za celoživotní dílo právě v oboru balet. Je pro mne velkým vzorem a zdrojem nekonečné energie,“ říká herečka.

K východním učením má ostatně velmi blízko, je vegetariánka a otec jejích synů je buddhista. Nedávno navíc plánovala cestu do tibetského buddhistického kláštera pro ženy, kvůli natáčení seriálu ale zřejmě bude muset cestu odložit. Díky nedávnému Prague Spirit Festivalu se ale k Tibetu přiblížila aspoň prostřednictvím fotografií Moniky Navrátilové, která v rámci akce své práce vystavila na pražské Novoměstské radnici.

"Fotky jsou nádherné, vypadají jako namalované obrazy,“ chválila dílo své kamarádky herečka. Mezi dalšími hosty nechyběla kolegyně Boudové Kateřina Herčíková nebo zpěvačka Renata Drössler, která festival slavnostně zahájila třemi písničkami v různých jazycích světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám