Hlavní obsah
Článek

Mýtus o tom, že se topmodelky v zájmu zachování štíhlé postavy musejí vyhýbat sladkostem, popřela česká kráska Petra Němcová (44). Sama prý za svou dokonalou postavu vděčí čokoládě, prozradila britskému serveru BANG Showbiz.

„Často snídám právě zelený čaj a čokoládu,“ prozradila s tím, že tato kombinace jí dodává potřebnou energii. „Když potřebuji zvlášť povzbudit nebo probudit, snídám právě toto,“ uvedla. „Jím hodně čokolády,“ dodala slavná topmodelka.

Petra se v rámci své nadace věnuje především pomoci dětem v oblastech postižených přírodními katastrofami, lhostejná jí ale nejsou ani práva zvířat. To je vedle péče o zdraví jeden z důvodů, proč podle svých slov nejí maso.

„Nejím maso. Ve Spojených státech nejím kuřecí, dám si ho ale, když vím, že je bio a že bylo kuře chováno na farmě. Nejím ryby, pokud je nechytil místní rybář nebo pokud nepocházejí z trvale udržitelného rybolovu,“ vysvětlila.

Modelka doplnila, že je pro ni zdravá strava velmi důležitá už jen proto, že se tak snaží předejít onemocnění cukrovkou, která se v její rodině vyskytuje.

Reklama

Další články

Načítám