Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač se mohla britská zpěvačka Lily Allen, dnes již používající příjmení po manželovi Samu Cooperovi, ještě pár let naplno věnovat slibně rozjeté pěvecké kariéře, mateřské pudy u ní propukly velmi silně již v poměrně mladém věku. Dnes je osmadvacetiletá Lily dvojnásobnou maminkou a jak bylo znát během její pondělní návštěvy výstavy Chelsea Flower Show v Londýně, právě v této roli se cítí jako ryba ve vodě.

Lily na výstavě dělala čest svému jménu, které v angličtině znamená lilie, a mezi květinami doslova zářila. Je tak evidentní, že péče o rodinu ji naplňuje daleko více než popularita a nominace na řadu hudebních cen.

Interpretka hitů jako Smile, The Fear, Fuck You nebo Not Fair, které atakovaly vrcholy hitparád po celém světě, má dvě dcery - 1,5letou Ethel Mary a čtyřměsíční Marnie Rose. Před jejich narozením ale zpěvačka prodělala dva potraty, které nesla velice těžce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám