Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stejně jako se říká, že by v žádném šatníku neměly chybět konkrétní kousky oblečení, nejinak je tomu ve světě spodního prádla. Každá žena by měla vlastnit alespoň jednu klasickou podprsenku ve světlé barvě, ale nemělo by chybět ani originální prádlo se zajímavým designem. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší kousky, které by měly tvořit základ vašeho prádelníku.

Podprsenkový týden: na všechny podprsenky sleva 20 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podívejte se s námi na podprsenky, které by neměly uniknout vaší pozornosti. Celý týden na Astratex.cz pořídíte všechny podprsenky se slevou 20 %! Doplňte chybějící základní kousky do svého prádelníku, udělejte si radost a navíc ušetřete.

Push-upka pro svůdně plný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebyla k vám příroda příliš štědrá? Pak vám push-up podprsenka udělá skvělou službu. Ňadra pozvedne, dodá jim požadovaný tvar, a vy se tak můžete v mžiku pyšnit plným dekoltem. Takový kousek se vám bude hodit hned v několika barvách. Co říkáte na tuto krémovou push-upku s něžným zdobením?

Univerzální kousek i pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost klasickému vzhledu prádla? Pak si jistě zamilujete podprsenku Petunia. Svým decentním vzhledem a pohodlným střihem se hodí ke každodennímu nošení a krajka jí dodává šmrnc, díky kterému ji můžete obléct i ke zvláštní události. Kostice a širší ramínka jsou to pravé pro větší vnady a dostupná je až do velikosti 100D!

Pro zvláštní příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Důležitý pohovor, schůzka či romantická večeře jsou události, při kterých se potřebujete cítit sebejistě i přitažlivě. Podprsenka Camarillo je k takovým příležitostem jako dělaná. Měkké vyztužené košíčky s push-up efektem vám zajistí svůdný dekolt a elegantní krajka vám dodá šmrnc. Praktická a krásná – odoláte?

K originálním ženám patří originální prádlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Aimy okamžitě zaujme svým unikátním a něžným designem. Krásný potisk doplněný o krajkové detaily dodává tomuto kousku romantický nádech. Speciální střih do tvaru T zajistí dokonalý tvar poprsí a díky vysokému středu a pevným kosticím drží prádlo celý den na svém místě. Tuto krásku si můžete dopřát, i když máte opravdu velká prsa – seženete ji až do velikosti košíčků J!

Další články

Načítám