Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Taťána Kuchařová (36) maká ostošest v Americe, takže se nemohla přijít podívat na koncert své nové lásky Ondřeje Brzobohatého (41). Tak se snad mrkne aspoň na fotky na Super.cz, protože to opravdu stojí za to.

Ondřej je skvělý muzikant, před lety exceloval s kapelou Bůhví, pro kterou skládal i písničky. Ta se ale bohužel kvůli jeho mnoha jiným aktivitám rozpadla. Nyní má novou skupinu. "S Bůhví nemá nic společného, je to prostě moje kapela," řekl Super.cz Ondřej, jenž vystupoval v pražském Lucerna Music Baru se seskupením pod názvem Bushmills Brothers a na pódiu se s ním objevil například Matěj Ruppert.

Muzika byla skvělá, ale nejvíc nás překvapily pohybové kreace Ondřeje. Protože sedí za klávesami, nemůže se moc projevovat, ale zvládl to i tak. Brzobohatý si nechal narůst dlouhou patku a házel s ní víc než Viki Cabadaj v legendárních Sněženkách a machrech.

Když už chyběla Táňa, Ondru přišly podpořit aspoň další ženy jeho života, maminka Hana Gregorová a sestra Rola. A pod pódiem na něj čekaly desítky fanynek, které využily toho, že je Ondřej v Lucerně bez partnerky. Došlo na focení a objímání, pusy ale Ondra rozdávat nechtěl.

Reklama

Další články

Načítám