Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) už čeká jen na termín stání a verdikt soudu a bude rozvedený. "Můj slavný druhý rozvod se blíží. Máme shromážděné všechny podklady, takže už je to jen otázkou času, všechny podmínky jsme splnili," řekl Super.cz s nádechem sarkasmu Libor, kterého pochopitelně netěší, že i jeho druhé manželství zkrachovalo.

Zajímalo nás také to, jak vnímá fakt, že na televizi Prima, kde byl doposud hlavní moderátorskou tváří, nastupuje jeho největší konkurent Leoš Mareš (47). "Kdyby nastupoval do pořadů, kde jsem já, možná bych cítil pocit ohrožení. Ale takhle to bude, domnívám se, spíš přátelská rivalita, jak tomu bylo doteď," míní Bouček.

Nemrzí ho prý ani to, že na rozdíl od něj dostane Leoš prostor ve vlastní talk show. "Nemyslím si, že v našich podmínkách může existovat talk show, jak ji známe z amerických televizí, svým způsobem ji dělají jen Karel Šíp a Jan Kraus. Jestli ji opravdu bude dělat Leoš, tak klobouk dolů za odvahu," domnívá se moderátor.

Na práci si nemůže stěžovat ani mimo televizní obrazovku. Zastihli jsme ho, když uváděl velkou garden párty u příležitosti otevření zahrad hotelu Kempinski a takových akcí má prý sedm až osm do měsíce. "Víc by bylo nezodpovědné vůči organizátorům, protože na tak velké akce musí být člověk dokonale připravený," myslí si.

Svého času jich ovšem Leoš Mareš stíhal až třikrát tolik. "Jsou samozřejmě jedinci, kteří se dokáží připravit rychleji, před nimi smekám," krčil rameny Libor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám