Hlavní obsah
Článek

SuperStar zná nejlepší trojici. A tohle opravdu nikdo nečekal. Z posledního kola naprosto nečekaně vypadl jeden z největších favoritů a oblíbenec řady diváků a zejména divaček. V soutěži už dál nebude nikdo moci hlasovat pro Martina Šafaříka přezdívaného "Šafa".

Jeden z největších krasavců ze soutěže byl na jednu stranu zklamaný, na druhou stranu rád. "Jdu za Terezkou a jsem šťastný, že jsem měl možnost ji právě v SuperStar potkat," vyznal se "Šafa", kterému při závěrečné řeči začaly téct slzy.

Paradoxně právě vztah s finalistkou Terezou Mandzákovou, která vypadla předminulé kolo, a do toho ještě nevěra s reportérkou TV Nova Veronikou Saskovou, jej mohla u fanynek poškodit. Šafařík byl přitom jeden z největších favoritů poroty a málokdo by čekal, že neskončí ve finálové dvojici.

Čtveřice finalistů se dnes na diváky pokusila zapůsobit duety, písničkami nové generace a písněmi, které jim vybrali fanoušci. Porota by ze soutěže vyhodila Adama Kukačku. Divoká karta Super.cz ale překvapivě postoupila a získá nejhůře bronzovou příčku.

Reklama

Další články

Načítám