Hlavní obsah
Článek

Herečka a idol dětských srdcí Dáda Patrasová (67) se ztrácí před očima. Za poslední tři měsíce shodila neuvěřitelných deset kilogramů. Držela přísnou dietu. Pila jen specielní koktejly, jedla polévky a omelety, vybranou zeleninu a musela se vyvarovat jakýchkoli sacharidů.

"V těle dochází k takzvané ketóze a hubne se o dost rychleji. Zkrátka už tři měsíce žiji bez příloh a funguje to skvěle," řekla Super.cz Patrasová. "V určitých partiích jsem zhubla patnáct centimetrů a hodlám ještě nějaké ubrat. Chci být na narozeniny Felixe krásná a také pro svůj pocit," vysvětluje Dáda.

Loni pořádně nakynula kvůli filmu Jedlíci. "Musela jsem kvůli filmu Jedlíci přibrat. Protože jsem obětavá herečka, tak jsem do toho šla. Je to o lidech, kteří hubnou v sanatoriu, tak bylo potřeba, abych byla o pár kilo těžší," prozrazuje Dáda, která s kily navíc letos už zatočila a vypadá neskutečně.

Už tuto středu svoji výstavní figuru předvede na galakoncertu uspořádaném k sedmdesátinám jejího muže Felixe Slováčka. Dáda oslní v krásných černých šatech návrhářky Aleny Wilson.

"Ještě jsou na mě našpendlené, musí se dodělat, malinko ubrat. Moc se na ně těším. Jsou přímo mně šíté na míru," uzavřela Patrasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám