Hlavní obsah
Článek

Herečku a zpěvačku Courtney Love (59) rozčiluje, že se o ní uvažuje jako o bláznivé umělkyni. Ona je přitom úplně normální. Byla na psychiatrickém vyšetření a má na to i papíry. K odborníkům přitom šla s podezřením, že není mentálně zcela v pořádku, dobrovolně.

Sama měla podezření, že je možná trochu narušená, protože se jí nedařilo v osobním životě, potácela se v drogových závislostech, měla problémy s blízkými i spolupracovníky.

„Pokud by někdo někdy mohl dokázat, že jsem bláznivá, pak to musí skutečně prokázat. Ale neprokázal. Technicky řečeno, pokud jde o bipolární poruchu, maniodepresivní psychózu nebo něco jiného, to není pravda. Chci říct, řešila jsem někdy online své finance? Absolutně zatraceně ne. Pokud to někdo považuje za šílené, pak musím najít psychiatra, který to tak bude diagnostikovat… Možná jsem trochu antisociální. Dokonce jsem se sama lékaře ptala: ‚Jsem bipolární?‘ A on řekl: ‚Ne, nejste.‘ A já se ptala znova: ‚Ani trochu?‘ A on řekl, že ne. Netrpím tím. Takže blázen je slovo, co na mě nesedí,“ svěřila Courtney magazínu Bust.

Podobně jako Lindsay Lohan užívala v minulosti lék Adderall na deficit pozornosti a hyperaktivní poruchu (ADHD). „Už jsem s tím ale přestala. Nemělo to vůbec žádný účinek,“ tvrdí Love.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám