Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se seriálem Cesty domů se loučili další dva herci. S kolegy přišli naposledy popít Pavel Soukup a Filip Blažek (50). Víme, jak skončí jejich postavy. Blažkův hrdina půjde do vězení, Soukupův odchází od policie.

Filip Blažek prý toho, že v seriálu končí, nelituje. „Zase přijde jiná práce. Jsem rád, že jsem si mohl takovýho zakomplexovanýho blbce a hajzla zahrát," smál se Filip, který ovšem trochu těžko nesl, že si před ním starší dámy na ulici uplivovaly a mohl být rád, že nedostal pár facek, jak důvěryhodně svoji postavu ztvárnil.

Zatímco Filip Blažek hrál pouze v poslední řadě, Pavel Soukup byl v Cestách domů od začátku. V další řadě už pokračovat nebude.

„Tři roky jsou dlouhá doba a příběhy některých postav se za ten čas uzavřely. Má-li seriál diváky dál zajímat, musejí nastoupit nové příběhy a s nimi nové postavy. Já už samozřejmě znám jména některých nových herců, kteří s námi budou pracovat na další řadě. Médii už proběhlo jméno Veroniky Freimanové (68), která bude hrát hodně zásadní a výraznou roli. Objeví se i jeden velmi oblíbený herec, takže obzvlášť divačky se mají na co těšit. Diváci se nemusejí bát, opět se bude na co dívat,“ prozradil režisér seriálu Jiří Adamec (76).

Reklama

Další články

Načítám