Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od svatby s Jakubem Prachařem (40) v Mariánských Lázních jsme snad ani jednou nepotkali na párty Agátu Prachařovou (38) v jiných než bílých šatech. "I můj kadeřník Márty říkal, že se mi budou smát. Ale já si koupila troje nové bílé šaty a zrovna jsem si je na párty pokaždé vzala," přiznala Agáta.

"A není to tím, že bych se připravovala na druhou svatbu. Bílá je na léto hezká a já jsem ještě trochu opálená, tak chci, aby to vyniklo," míní modelka, která si opět nevzala podprsenku a svá ňadérka předvedla v hlubokém výstřihu.

"No, to říkal Márty taky, že se zase bude psát, že mám věšáky. Ale mně je to jedno, bude mi třicet, mám dítě a jsem vdaná," oponovala Agáta. A jak s jejími ňadry souvisí to, že je vdaná paní?

"Už je mi jedno, jestli se mi chlapi koukají do výstřihu a hodnotí ho. Já svého muže mám a ten říká, že má doma tu nejhezčí holku, takže on se zase nemusí dívat do jiných výstřihů, i když mu to samozřejmě nezakazuju," uzavřela paní Prachařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám