Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O modelce Taťáně Makarenko (34) je známé, že o svůj vzhled velmi dbá a neváhá se svěřit i do rukou plastických chirurgů. Pořád má ale pocit, že je co zdokonalovat. I když jsme ji mnohokrát viděli, jak na přehlídkách předvádí spodní prádlo a zdála se nám bez chybičky, ona své drobné chyby na kráse sleduje až obsesivně.

Momentálně se vrhla na úpravu miniaturních jizviček - strií, které vznikají v podkoží při rychlých změnách váhy. "Zkoušela jsem různé krémy, ale nemám pocit, že by pomáhaly. Pak jsem od známých zjistila, že existuje metoda, kdy strie opravdu mizí. Tak jsem se rozhodla ošetření mikrojehličkovou frakční radiofrekvencí také podstoupit," svěřila Super.cz Táňa.

"Až budu starší, tak to vyzkouším i na vrásky a povislou kůži, na což to také funguje," dodala po ošetření na estetické klinice v centru Prahy, odkud odcházela spokojená a hned své nožky předvedla v ultrakrátkých šortkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám