Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) vyrazila na večírek v neskutečném modelu. Oblékla si upnutý zlatý overal na zip, který si rozepnula těsně nad ňadry. A předváděla v něm neuvěřitelné taneční kreace, které zakončila tím, že vyšpulila na baru prdelku.

Párty ve stylu 80. let si užila opravdu stylově. "Splnila jsem dress code večera. Moc mi to nesedělo, ale zas to bylo stylové. Zářila jsem na celé kolo. Jen jsem se v tom šíleně potila. Mělo to koženkovou podšívku. Lituju ty, co to kdysi nosili. Chtělo by to odvětrávání," řekla Super.cz Míša.

Zpěvačka si udržuje stále štíhlou postavu. Za poslední dva roky zhubla 25 kilogramů. Nyní už kila shazovat nemusí. "Vážím pořád stejně, už nehubnu. Udržuji se na váze 55 kilogramů," upřesňuje Míša, která na vypracovaném tělíčku maká především tancem.

"Dnes jsem měla choreografie a zkoušku na společný koncert s Tomášem Savkou, který budeme mít 29. května. Těším se na romantické duety. Doufám, že Tomášově přítelkyni se to bude líbit jako mému manželovi," směje se Míša. "Na postavě makám tancem a na zadek cvičím zásadně s manželem," dodala se smíchem Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám