Hlavní obsah
Článek

Když se objeví na veřejnosti, působí jako uťápnuté venkovské děvče, které se stydí byť jen nadechnout. V soukromí je ale Kateřina Peclová (18), slečna z neuvěřitelného pěveckého dua Katka a Jindra, které nás už několikrát dostalo do kolen svými předělávkami slavných hitů (například Karla Zicha, Ivety Bartošové nebo Karla Gotta), správně „cáklá“. Podívejte se do fotogalerie na její snímky, které vám vykouzlí úsměv na rtech!

Jak je vidět, Katce se už od útlého dětství líbí zbraně všeho druhu. „Odmalička nás s bráchou bavily kuličkovky. To jsme ještě měli slabé finty. Sháněli jsme něco lepšího, až jsme přišli na to, že existuje airsoft. Teď mám ale před maturitou a na tuhle zábavu nemám bohužel moc času,“ svěřila se Super.cz dívka, která nemá bohužel čas ani na vystupování s parťákem Jindrou.

„Chodí nám nabídky, ale nemůžu je přijímat. Až dodělám školu, tak se uvidí,“ věří.

Nedávno jsme uveřejnili, že Katce doma rodiče vládnou přísnou rukou, a přestože jí je osmnáct, nesmí po sedmé hodině večerní za humna. „Já to pravidlo ani nechcu měnit, jen mě občas naštve. Když chcu, můžu na zahradu, jinak se mi ven ani nechce. Jen občas mám zakázaný někam jít, když mám povinnosti do školy,“ vysvětluje.

Na fotkách je vidět, že má ráda humor. „Ráda si ze sebe dělám srandu a vymýšlím blbinky, protože škola je těžká, tak si hledám zábavu a uvolnění,“ dodala nová kometa na českém pěveckém nebi, z které jsou jedni paf a druzí ji považují za uspávačku hadů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám