Hlavní obsah
Článek

Jsou to ony? Nejsou to ony? Tuhle otázku si musí položit každý, kdo uvidí ženy, které jako by ze zadní části těla vypadly slavným českým zpěvačkám Iloně Csákové (53), Petře Janů (71) či Lucii Bílé (58), přesto je ale na nich něco divného. Super.cz získal fotografie, které by, pokud by na nich skutečně byly tyto slavné pěvecké divy, způsobily menší skandálek. Dámy na nich totiž mají pohlavní ústrojí odlišné od skutečných zpěvaček. Podívejte se na fotografie českých mužů, kteří umí české i světové hvězdy dokonale napodobit nejen vzhledem!

Na snímcích jsou skutečně zástupci drsnějšího pohlaví. Patří do travesti skupiny Kočky, v níž působí mimo jiné i Pity, hvězda reality show VyVolení. A nově i Naděžda Krupská.

„Jdu do toho jenom kvůli tomu, že se u nás jedná o nejprofesionálnější skupinu. Konečně transky, za které se nemusím stydět,“ říká Krupská a fotky „dámopánů“ jí dávají za pravdu. „Už jsem spolupracovala se spoustou košťat, takže vím, o čem mluvím,“ upřesňuje drsně Naděžda (vlastním jménem David Turek), která narozdíl od „kamarádek“ jde spíš cestou extrémní parodie než mimořádně věrné kopie originálů.

Dokonalé podoby slavných pěnic dosáhne zbývající trojice Pity (Petr Krejczy), Gina Adriana (Jiří Kacafírek Klíma) a Cathrin Magic (Martin Kuruc) po náročném líčení. „Trvá to tři hodiny a hraničí to už s opravdovým maskérstvím,“ upozorňuje Pity.

Všechny kostýmy si „dámy“ buď šijí na zakázku u vyhlášených českých kostýmních návrhářů (například u Pavla Filandra), některé si ale dováží i z Belgie nebo z Dubaje. „I v porovnání se zahraničím jde o naprostou špičku,“ chválí sebe a kolegyně Krupská, a přidává vtipnou historku.

„Když jsme například umístily na internet video slečny Giny, která imituje Madonnu, management zpěvačky ho nechal odstranit a vzkázal nám, že tohle nemůže připustit, neboť jde o věrnou podobu Madonny a lidé by si Ginino vystoupení mohli snadno splést s originálem,“ dodává Krupská, která bude mít s Kočkami premiéru v tříhodinové show Návrat k nevinnosti 24. května v kulturním domě v Praze-Kbelích.

Reklama

Další články

Načítám