Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Petr Janda (81) se poprvé od smrti bubeníka Milana Peroutky objevil na párty. A poprvé se také od smrti svého blízkého kamaráda, kterého bral skoro jako člena své rodiny, usmíval. A prozradil, že měli ve čtvrtek první zkoušku s novým bubeníkem Olympiku, která dopadla výborně.

"Zdá se, že jedeme dál. Dnes jsme měli první zkoušku s novým bubeníkem a vypadá to skvěle. První vystoupení máme už zítra v Bratislavě, koncert budeme mít až v červnu," řekl Super.cz Petr Janda.

"Milan by si určitě přál, abychom jeli dál. Milan byl hrozně hodnej, přátelskej člověk. Myslím, že trošku i plníme jeho přání," upřesnil Janda, který na kamaráda stále denně vzpomíná.

"Umřel člen rodiny. Byl to asi nejsmutnější pohřeb mimo rodinu, který jsem zažil. A že jsem byl v krematoriu už tolikrát... Tenhle pohřeb byl opravdu hodně smutný," uzavřel Janda na párty v Roxbury klubu, kam vyrazil se svojí dcerou Eliškou. A bylo to poprvé od smrti Milana, kdy vyloudil úsměv na rtu a večírek si užíval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám