Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zřejmě jste už zaslechli spojení „robotický vysavač.“ Zmiňujeme se o nich, protože robotické vysavače představují přesně ten druh inovace, kterou si zasloužíte. Tedy zcela upřímně, záleží na typu a značce. Na českém trhu existují desítky robotických vysavačů, ale pouze některé z nich dokáží skutečně efektivně vysávat a vlastně pouze jediný si může říkat robot.

Revoluční inovace: robotický vysavač iRobot Roomba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ten má na svědomí americká značka iRobot, specialista na robotiku a výrobce domácích a zároveň profesionálních armádních či zdravotnických robotů. iRobot na českém trhu nabízí hned dvě řady robotických vysavačů, a to Roomba 600 a Roomba 700, jež dosahují vynikajících výsledků, pravidelně sbírají ceny ve spotřebitelských i odborných soutěžích a hlavně mají za sebou 9 miliónů spokojených klientů na celém světě.

Umělá inteligence robotického vysavače

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Uvnitř Roomby pracuje špičkový procesor ARM a celý úklid řídí nejchytřejší systém vysávání iAdapt. iAdapt (technologie vyvinutá značkou iRobot) v průběhu vysávání díky desítkám zabudovaných senzorů neustále vyhodnocuje podmínky v místnosti, a to až 67krát za sekundu. Pokud narazí na skutečnost vyžadující úpravu vysávacího programu, díky 40 předdefinovaným pohybům změní trajektorii vysávání a tím zajistí efektivní jarní vysávání. Bez námahy.

Funguje to. S Roombou série 700 ještě lépe

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když další z unikátních systémů Dirt Detect zaznamená na koberci silně znečištěné místo, iAdapt zařídí, aby se mu Roomba řádně věnovala. Jako výsledek vysavač krouží na znečištěném místě, dokud není čisté. Svou nadvládu v segmentu robotických vysavačů iRobot potvrdí v roce 2013 novým robotem na čištění okapů Looj a také novým robotem na čištění bazénů Mirra, kteří budou uvedeni během následujícího měsíce.

Profesionálové ve svém oboru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Veškeré prachové částečky zachytí dvojice HEPA filtrů, na rozdíl od starších modelů vám dá ten od iRobotu pomocí světelné indikace vědět o tom, že sběrný koš dosáhl naplnění a potřebuje vyprázdnit. I když to může znít až příliš hezky, věřte slovům profesionální robotické firmy, a tou iRobot bezesporu je.

Úklid bez stresů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Než se pustíte do větrání, třídění starých věcí, utírání prachu a pohlcování negativní energie, zamyslete se nad tím, zda si nemůžete úklid nějak zjednodušit. iRobot nabízí moderní, efektivní a hlavně 100% funkční cestu, jak zbavit domácnost nečistot z podlah a koberců, zatímco vy budete umývat okna anebo ještě lépe si užívat čerstvý jarní vzduch někde na kole. Jedině iRobot totiž vyrábí prokazatelně nejlepší robotické vysavače na trhu.

Další články

Načítám