Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná blondýnka Tereza Fajksová (34) se loni stala nejkrásnější dívkou zeměkoule, a směle se tak může honosit titulem Česká Miss Earth 2012. Dnes slaví čtyřiadvacáté narozeniny a jako vzpomínku na nečekaný triumf v soutěži krásy jsme pro vás připravili její žhavou fotogalerii v sexy plavečkách a prádélku.

Tereza právem patří mezi naše nejkrásnější missky. Okouzluje nejen svou dokonalou figurou, ale i přirozeným půvabem, který není u všech královen krásy pokaždé pravidlem.

Fajksová na své postavě tvrdě maká už od dětství a je to na ní znát. Vrcholově se věnovala volejbalu a dodnes denně cvičí a bez sportu nedá ani ránu. Není proto divu, že se o tuto sličnou blondýnku zajímají celé zástupy nápadníků.

Pánové však mají smůlu, protože tahle kráska není už šest let k mání. Žije s jedním basketbalistou, který si nepřeje být medializován, a tak ho kráska na veřejnosti vůbec neukazuje a označuje ho příznačně za "svého Columba".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám