Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) je dva měsíce po porodu syna Quentina a vypadá skvěle. Poporodní kila jsou pryč a modelka opět vystavuje své tělíčko. Na párty vyrazila v upnutých pestrobarevných šatičkách s pořádným výstřihem, ve kterém vystavila své vnady.

"Já myslím, že prsa zůstala na svém místě. Necítím žádné velké změny. Kojila jsem jen pár dní, takže ani není důvod. Jen mi po porodu zůstala větší, mám spíš čtyřky." řekla Super.cz Ornella na opening párty baru Roxbury. Kojit přestala po dohodě s lékařem. Malému Quentinovi prý mateřské mléko nestačilo.

Přestože má dva měsíce skvělou postavu, Ornella plánuje ještě výrazně zhubnout. "Nevážila jsem se, myslím, že úplně na své váze ještě nejsem. Kila ale půjdou stoprocentně ještě nějaká dolů. Chci se vrátit k modelingu, takže musím být ještě výrazně štíhlejší," prozradila Super.cz Ornella.

Ornella poslední měsíc akce vynechávala. Měla zdravotní komplikace. "Měla jsem zánět ledvin a močových cest, a navíc ještě žlučníkový záchvat. Byla jsem v hrozných bolestech. Furt jsem jezdila po nemocnicích. Nyní už jsem v pořádku," dodala Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám